George Thomas

Chief Information Officer, and Head of Technology, Data & Information Management

George is a Senior Digital Executive at JLL holding the position of Chief Information Officer, and Head of Technology, Data & Information Management. Based in Singapore, he is responsible for the development and implementation of JLL’s technology, data and information management strategy that is integral to the firm’s digital transformation charter.

George在美國通用電氣開展事業,曾任通用電氣消費產品支援6-sigma團隊的數據及系統分析師。

離開通用電氣後,他加入香港上海滙豐銀行,擔任該地及國際數個主要執行職位逾12年,包括數據總監、客戶智慧部全球主管、全球分析主管,以及香港、加州及紐約等主要城市的產品管理主管。

George亦是重要的執行人員,他帶領Global Centres of Expertise在科技、數據管理、數據科學及分析方面的願景、設計和發展。憑著超過15年的國際經驗,George運用在科技、數據管理、數據科學和分析方面的專業知識,協助革新仲量聯行於區內及其他地區的數位影響力。

George擁有印度 Kerala University機械工程學士學位和美國肯塔基州University of Louisville工業工程(營運研究)碩士學位。

除了科技外,George的另一個嗜好是六歲時首次接觸的網球。在進入高等教育前,曾與網球關係緊密。他16歲時成為職業球員,並在往後數年持續參加職業賽事。如今,無論多忙,每週至少會抽空打一次網球。